Η εταιρεία AΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1984 από τον Ηλία Αντάρτη με σκοπό την βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών και εξοπλισμών στον Γεωργοκτηνοτροφικό τομέα. Η μεγάλη του εμπειρία σε ηλεκτρολογικές και ψυκτικές εφαρμογές στην ναυτιλία βοήθησε τα μέγιστα στην εισαγωγή πρωτοπόρων προϊόντων και μεθόδων κλιματισμού-αυτοματισμού.

        Από το 1992 ο Νανίδης Αντώνης με σπουδές πληροφορικής και συνεχή εκπαίδευση σε θέματα πτηνοτροφίας και θερμοκηπίων εντάσσεται στην εταιρεία δίνοντας επιπλέον ώθηση στις νέες τεχνολογίες κλιματισμού και αυτοματισμού καθώς και εξοπλισμών διακίνησης τροφής-νερού.

     Ο Ανδρέας Αντάρτης με σπουδές ηλεκτρολογίας-αυτοματισμού εισάγει σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές στο τμήμα αυτοματισμού της εταιρείας και όλοι μαζί δημιουργούν μια ομάδα που εγγυάται στον παραγωγό ένα ιδανικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες του.

        Επίσης στην εταιρεία υπάρχει ειδικό τμήμα πώλησης συστημάτων κλιματισμού σε βιομηχανικούς και εξωτερικούς χώρους.

       Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία προμηθεύει την ελληνική αγορά με εξαεριστήρες, αεροθυρίδες, αερόθερμα – αερολέβητες πετρελαίου – υγραερίου – φυσικού αερίου, θερμαντικά κάτοπτρα αερίου, οικολογικές κυψέλες δροσισμού – ψύξης με νερό, συστήματα υδρονέφωσης, αφυγραντές, ηλεκτρονικά όργανα ελέγχου και πίνακες αυτοματισμού κλιματολογικών συνθηκών, κάθε είδους εξοπλισμό πτηνοτροφίας και κτηνοτροφίας.

        Η εταιρεία μας εδρεύει στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής σε ιδιόκτητη έκταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία, οι αποθήκες και σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει έχουν δοκιμαστεί αυστηρά πριν την τελική διάθεση στην αγορά. Χάρη στην εξειδίκευση και διάθεση εξυπηρέτησης των στελεχών της εταιρείας ο καταναλωτής θα προμηθευτεί το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες του.

        Μεγάλη παρακαταθήκη εμπορευμάτων για την ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

        Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης με τεχνογνωσία και συνεχή επάρκεια ανταλλακτικών θα δώσει λύση σε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα.

        Όλα αυτά κατατάσσουν την εταιρεία μας στην πιο υψηλή θέση αξιοπιστίας και τεχνογνωσίας στο χώρο της.