Σειρά X – POLA s.r.l.

POLA s.r.l.

XFARM  Έλεγχος Κλιματισμού και Διατροφής Πτηνοτροφικού θαλάμου με Ελληνικό μενού διαχείρησης

xfarm

Το Xfarm είναι σε θέση να ελέγχει όλες τις πτυχές του περιβάλλοντος του ζωικού κεφαλαίου, συμπεριλαμβανομένου του εξαερισμού, της τροφοδοσίας και της ζύγισης. Με μια μεγάλη οθόνη μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή σχετικά με το τι συμβαίνει. Κάθε οθόνη ρύθμισης έχει κείμενο βοήθειας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ρυθμίσεις που εισάγετε.
Το περιβάλλον του μενού είναι στα Ελληνικά με μετάφραση από την εταιρεία μας.
Το Xfarm μπορεί να ρυθμιστεί με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κτιρίου σας, ενώ η διαμόρφωση πραγματοποιείται επιτόπου στην ίδια τη μονάδα.

Το Τμήμα Εξαερισμού του Xfarm είναι σε θέση να ελέγχει:

Εξαερισμός – μέχρι 10 στάδια ανεμιστήρων, που μπορούν να διαμορφωθούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό χειμερινών και καλοκαιρινών σταδίων, με τη δυνατότητα απενεργοποίησης του εξαερισμού χειμώνα όταν λειτουργεί το πρόγραμμα αερισμού του καλοκαιριού. Μαζί με την ικανότητα ελέγχου ορισμένων εξαεριστήρων με ταχύτητες.
Εισαγωγές (Παράθυρα) αέρα – μπορούν να ελέγχονται έως και δύο είσοδοι σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, τόσο για χειμερινούς όσο και για καλοκαιρινούς μήνες:
Φυσικά (κυμαινόμενα ή αναλογικά)
Πίεση
Σε συνεργασία
Θέρμανση – έως 3 ανεξάρτητες ζώνες χειριστηρίων on / off.
Ψύξη – ένας έλεγχος ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, με επίδραση υγρασίας.
Υγρασία – μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τα επίπεδα υγρασίας με έναν έλεγχο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.
Διοξείδιο του άνθρακα (CO2) – Το Xfarm έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει τα επίπεδα CO2.
Αμμωνία (NH3) – Το Xfarm έχει την ικανότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει τα επίπεδα NH3.
Συναγερμοί – λειτουργίες για:
Ελάχιστη & Μέγιστη θερμοκρασία
Ελάχιστη & Μέγιστη Σχετική υγρασία, CO2 και NH3
Ελάχιστη & Μέγιστη πίεση
Μέση τιμή θερμοκρασίας – Μέγιστο 2 αισθητήρες θερμοκρασίας μπορούν να συνδεθούν στο Xfarm για τον έλεγχο του εξαερισμού.

Η ενότητα Διατροφή του Xfarm μπορεί να ελέγξει τα εξής:

Χρόνοι για:
Φωτισμός, ενεργοποίηση / απενεργοποίηση και έλεγχος 0-10v
Σίτιση
Νερό
«Ελέυθερος» χρονοδιακόπτης
Μέτρηση τροφής – μπορεί να γίνει με μία από τις τρεις μεθόδους:
Εξωτερική επαφή
Ογκομετρική – μετατροπή του χρόνου λειτουργίας του κοχλία σε βάρος τροφοδοσίας.
Σιλό ζύγισης – Χρήση έως και 1 σιλό.
Ζύγιση πτηνών – Χρήση έως 1 κλίμακα κρέμας.
Κατανάλωση νερού
Συναγερμοί για:
Χαμηλή ποσότητα τροφής
Ελάχιστη & Μέγιστη Ροή τροφής
Ελάχιστη & Μέγιστη ροή νερού

Το Xfarm περιέχει επίσης τα παρακάτω σε ενσωματωμένα γενικά χαρακτηριστικά:

Ημερολόγιο – Η θέρμανση, ο εξαερισμός, τα βάρη πτηνών μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να εκτελούνται αυτόματα ανάλογα με την ηλικία των ζώων.
Αρχείο – αποθήκευση όλων των σχετικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, των ζωοτροφών και των συναγερμών.
Μεγάλη έγχρωμη γραφική οθόνη – Οθόνη βοήθειας φιλική προς το χρήστη καθιστά εύκολη την εισαγωγή των ρυθμίσεων. Οι κύριες παράμετροι μπορούν να εμφανιστούν ως διαγράμματα.
Έλεγχος – Όλες οι παράμετροι εργασίας μπορούν εύκολα να εμφανιστούν και να ελεγχθούν.
Κωδικός πρόσβασης – Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να προστατευθούν χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης.
Καλωδίωση και εγκατάσταση – Το Xfarm παρέχεται σε περίβλημα με μόνωση IP54. Όλες οι επεκτάσεις συστήματος παρέχονται ως δομοστοιχεία ράγας DIN. Καλωδίωση μέσω τυπικού καλωδίου τριών πυρήνων. Οι επεκτάσεις μπορούν να εγκατασταθούν στον κύριο πίνακα ελέγχου.

Λογισμικό & Η / Υ

Μεταφορά USB – Τα αρχεία και οι ρυθμίσεις μπορούν να μεταφερθούν σε μια μονάδα flash USB για αποθήκευση σε υπολογιστή και μεταφορά μεταξύ μονάδων Xfarm.
Αναβάθμιση λογισμικού – Το λογισμικό Xfarm μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί χρησιμοποιώντας μια μονάδα flash USB.
Σύνδεση με υπολογιστή – Το Xfarm μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή που αποτελεί τμήμα της ομάδας χρησιμοποιώντας το λογισμικό Xfarm Net.

κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο


XSCALE  Ζυγιστικό-Καταγραφικό 2 ζυγαριών για πτηνά

xscal greek

Αναλύστε την καθημερινή ανάπτυξη των πτηνώμ σας με τις μονάδες Xscale Bird Weighing, οι οποίες μπορούν να αναλύσουν διαφορετικές παραμέτρους ανάπτυξης και να τις αποθηκεύσουν στο αρχείο (180 ημέρες).

Μέτρηση βάρους μέσω κρεμαστών πλακών ζύγισης – διαθέσιμες πλάκες διαμέτρου 48 cm και 98 cm, με βάρος μέχρι 30 Kg. Το Xscale μπορεί να δεχθεί μέχρι δύο πλάκες ζύγισης.

Χαρακτηριστικά:

  • Πολλαπλός και αναλογικός ζυγός με αρκετούς ημερήσιους υπολογισμούς βάρους.
  • Το ελάχιστο και το μέγιστο εύρος βάρους υπολογίζονται αναλογικά.
  • Μπορούν να οριστούν δύο ξεχωριστές καμπύλες ανάπτυξης.
  • Αρχειοθετήστε έως 180 ημέρες.
  • Σύνδεση δικτύου με υπολογιστή για μεταφόρτωση και λήψη πληροφοριών.
  • Η μονάδα flash USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ρυθμίσεων αρχειοθέτησης και αντιγραφής.
  • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD εμφανίζει σαφώς πληροφορίες και επιτρέπει εύκολη ρύθμιση.
  • Κάθε βήμα της διαδικασίας ρύθμισης εξηγείται σαφώς.
  • Οι φιλικές προς το χρήστη οδηγίες και οδηγίες εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης.
  • Προστασία με κωδικό πρόσβασης.

κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο


XLOG  Καταγραφικό 4 θερμοκρασιών – Υγρασίας -Υποπίεσης – CO2 – NH3 και έξοδο ALARM

xlog greek

κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο


XCRONO  Χρονοθερμοστάτης πολλαπλών περιοχών

xcrono_i

Το Xcrono είναι ένας απλός μετρητής πολλών ζωνών κατάλληλος για ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης σε έως και 24 ζώνες. Επιπλέον, μπορεί να ελέγξει και άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν μια απλή επαφή on / off, για παράδειγμα, εξωτερικό φωτισμό και άρδευση κ.λπ.

Το Xcrono διαθέτει μέχρι 24 ζώνες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, για θέρμανση ή ψύξη. Κάθε ζώνη μπορεί να έχει ένα προσαρμοσμένο σύνολο ονομάτων.
Δύο αντλίες ή λέβητες μπορούν να συνδεθούν – εάν μία από τις ζώνες ελέγχου θερμοκρασίας ενεργοποιηθεί, μπορεί να ενεργοποιήσει την καθορισμένη αντλία ή λέβητα.
Υπάρχουν τέσσερις χρόνοι βάσης – κάθε ζώνη ελεγχόμενης θερμοκρασίας, θερμοκρασία του καιρού ή ελεγχόμενος χρόνος, έχει εκχωρηθεί μια βασική ώρα – αυτό σημαίνει ότι εάν μια ζώνη που έχει οριστεί σε αυτή τη βάση έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις ώρας, όλες οι ζώνες με αυτόν τον χρόνο βάσης θα αλλάξουν με αυτήν .
Ο έλεγχος κάθε ζώνης μπορεί να αλλάξει με τη χρήση εξωτερικής επαφής, για παράδειγμα, ενός διακόπτη πόρτας ή ενός αισθητήρα PIR – αυτό το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσετε τη ζώνη να λειτουργεί σε μια άνετη θερμοκρασία όταν το δωμάτιο είναι κατειλημμένο.
Κάθε ζώνη έχει δύο επίπεδα θερμοκρασίας λειτουργίας, οικονομία και άνεση. Για μέγιστη ενεργειακή απόδοση, κάθε επίπεδο μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά ανά ζώνη.
Το σύστημα μπορεί να προστατεύσει το κτίριο από παγετό με έλεγχο.
Κάθε ζώνη μπορεί να διανεμηθεί μέχρι τρεις περιόδους λειτουργίας την ημέρα κατά τη διάρκεια των οποίων χρησιμοποιείται η θερμοκρασία άνεσης. Αυτές οι ημερήσιες περιόδους μπορούν να οριστούν ξεχωριστά ανά ημέρα, επιτρέποντας, για παράδειγμα, τα Σαββατοκύριακα να λειτουργούν σε διαφορετικές περιόδους σε σύγκριση με τις καθημερινές.
Κάθε ζώνη έχει το δικό της αρχείο το οποίο καταγράφει τις ημερήσιες ώρες εργασίας και τις συνολικές ώρες λειτουργίας, καθώς και τις ελάχιστες και μέγιστες καταγραφόμενες θερμοκρασίες.
Καθαρό γράφημα που εμφανίζει ανάγνωση των τελευταίων 48 ωρών.
Το σύστημα μπορεί να παράσχει μια προειδοποίηση ελάχιστης και μέγιστης θερμοκρασίας για κάθε ζώνη σε ένα εξωτερικό σύστημα συναγερμού.
Μπορούν να ελεγχθούν έως και 4 ζώνες άρδευσης, με κύριο έλεγχο της αντλίας. Όλες οι ζώνες μπορούν να ξεκινήσουν αυτόματα σε καθορισμένο χρόνο σε μια επιλογή ημερών, για μια καθορισμένη διάρκεια.
Μπορούν να ελεγχθούν έως 2 ζώνες φωτισμού, με τρεις χρονικές περιόδους ανά ημέρα της εβδομάδας. Μια “λειτουργία ασφαλείας” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του χρονοδιακόπτη όταν είναι ενεργοποιημένη.
Μπορούν να ελεγχθούν έως 2 ζώνες αποχρώσεων, με τρεις χρονικές περιόδους ανά ημέρα. Είναι επίσης δυνατή μια λειτουργία προστασίας από τον άνεμο, προκαλώντας το κλείσιμο των αποχρώσεων όταν ξεπεραστεί μια καθορισμένη ταχύτητα ανέμου.
Δύο χρονικά ελεγχόμενες εξόδους είναι διαθέσιμες για τον έλεγχο άλλων συστημάτων, το καθένα με έως και τρεις περιόδους λειτουργίας ανά ημέρα.
Η μονάδα ελέγχου έχει μια έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών και είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη με τον έλεγχο του κουμπιού.
Η κεντρικά ελεγχόμενη μονάδα έχει διαμορφωμένες διεπαφές που απλοποιούν την καλωδίωση.
Συνδέοντας το Xcrono με το οικιακό σας δίκτυο, το Xcrono μπορεί να ελεγχθεί ακόμη και όταν είστε μακριά από το σπίτι

επισκευτείτε το ειδικό site της Pola srl για περισσότερες πληροφορίες