Αυτή η οικογένεια περιλαμβάνει φορητά αερόθερμα για προσωρινή ή έκτακτης ανάγκης θέρμανση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με σχετικά χαμηλό κόστος και το πιο σημαντικό χώρις την ανάγκη ειδικής εγκατάστασης.

Αυτά τα αερόθερμα είναι εύκολα στον χειρισμό και την μετακίνηση, στιβαρής κατασκευής και αξιοπιστίας κάνοντάς τα ιδανικά για τον χώρο των κατασκευών και των προσωρινών δομών.

Τα μοντέλα λειτουργούν είτε με πετρέλαιο είτε με αέριο, διαθέτουν ρόδες ή λαβές μετακίνησης .

Δείτε τα προϊόντα 


Αυτή η οικογένεια περιλαμβάνει σταθερούς αερολέβητες με ανεξάρτητους καυστήρες. Χρησιμοποιούνται συνήθως για θέρμανση σε αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, εργαστήρια, εργοστάσια, εργασιακούς χώρους, εστιατόρια κ.α.). Χάρη στο χαμηλό κόστος επένδυσης εαποτελούν μια εξαίρετη λύση εναλλακτικής θέρμανσης σε σχέση με την συμβατική θέρμανση. Οι αερολέβητες αυτοί έχουν κάθετη διάταξη και διαθέτουν ανεξάρτητο καυστήρα. Ο χώρος καύσης έχει μεγάλη θερμική απόδοση (>90%) και τα καυσαέρια αποβάλλονται από καμινάδα.

Δείτε τα προϊόντα


 Αυτή η οικογένεια περιλαμβάνει κρεμαστά ή σταθερά αερόθερμα για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση. Λύνουν μεγάλο αριθμό προβλημάτων σε θέματα θέρμανσης θερμοκηπίων και κτηνοτροφικών θαλάμων, όπου μια χαμηλού κόστους επένδυση είναι προτεραιότητα. Γενικά, αυτά τα αερόθερμα θηλιές ή μπράτσα ανάρτησης για τοποθέτηση από την οροφή ή βάσεις για τοποθέτηση στο έδαφος.

   Οι καυστήρες είναι ενσωματωμένοι ή αυτόνομοι. Οι ενσωματωμένοι καυστήρες δεν προτείνονται για χώρους με σκόνη ή βρωμιά ή χαμηλούς σε επάρκεια οξυγόνου όπου σε τέτοιους χώρους η χρήση των αυτόνομων καυστήρων είναι ενδεικτική καθώς παρέχονται με αντάπτορα εισαγωγής νωπού αέρα για την καύση.

Δείτε τα προϊόντα


Αυτή η οικογένεια περιλαμβάνει συστήματα θέρμανσης με ειδικό σχεδιασμό για εξωτερικό χώρο καθώς μπορούν προσφέρουν τοπική θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ειδικό ιστότοπο της εταιρείας μας :